Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο Καιρός αύριο(Παρασκευή 11/5/2012) στον Διόνυσο και την Αττική

Αύριο ο καιρός θα έχει 3 στάδια εξέλιξης ανάλογα με το που βρίσκεσαι στην Αττική....


Ο καιρός αύριο θα ξεκινήσει μουντός στην βόρεια βορειοανατολική Αττική κυρίως με κάποιες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες οι οποίες ίσως αφήσουν κάποιες ψιχάλες ή ψιλόβροχο ,όχι κάτι σημαντικό όμως.

Στην υπόλοιπη Αττική θα είναι πιο σπαστός ο καιρός με κάποιες νεφώσεις αλλά και σπασίματα του καιρού με ηλιοφάνεια που θα είναι μεγαλύτερα στα νότια.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σπάσει ο καιρός στην βορειοανατολική Αττική με κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας ,αλλά θα υπάρχουν και νεφώσεις όμως πρόσκαιρα πυκνές .

Στην υπόλοιπη Αττική ο καιρός θα γίνει πιο άστατος και κυρίως στα νοτιοδυτικά του νομού προς Ελευσίνα-Ασπρόπυργο μέχρι και τα δυτικά νοτιοδυτικά προάστια του λεκανοπεδίου όπου υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ψιχάλες ή και μπόρες με απότομη έναρξη και λήξη (φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας).

Μετά το σχετικό άνοιγμα του καιρού στην βορειοανατολική Αττική φαίνεται οτι προς το απόγευμα και κυρίως το βράδυ(νύχτα προς το Σάββατο) θα έχουμε εκ νέου νεφώσεις που θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή ψιλόβροχο στις περιοχές της βόρειας και βορειοανατολικής Αττικής (από την Βαρυμπόμπη και βορειότερα).

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες πιθανόν 6-7 .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα υπερβόρεια από 14-16οC και το μεσημέρι θα φτάσει στο κέντρο και στα νοτιοδυτικά του νομού τους 23-25οC τοπικά και 26οC.

Στα βόρεια του νομού θα φτάσει τους 21-23οC ενώ στα υπερβόρεια δε φαίνεται να ξεπερνάει τους 19-21οC .
Ψύχρα θα κάνει το βράδυ λόγω και της αυξημένης υγρασίας .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου