Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο καιρός στην Αττική - Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει η μέρα αύριο ,αρκετή ηλιοφάνεια και σχετικά καλή διαύγεια και ορατότητα.
Προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους νεφώσεις αστάθειας πρώτα στα ορεινά (Πάρνηθα-Πεντέλη) αλλά και στην ηπειρωτική βορειοανατολική Αττική καθώς και εντός του λεκανοπεδίου.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες φαίνεται να πυκνώνουν αρκετά και είναι πιθανό(μικρή πιθανότητα) να δώσουν τοπικούς όμβρους ή μπόρες με απότομη έναρξη και λήξη κυρίως στην υπερβόρεια βορειοανατολική Αττική στα σύνορα με την Εύβοια.
Από το απόγευμα -αργά το μεσημέρι αραιές νεφώσεις(αμόνια) θα καλύψουν τον ουράνιο θόλο της δυτικής κεντρικής και νότιας Αττικής προερχόμενες από την Πελοπόννησο όπου θα έχουμε καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι και τις προμεσημβρινές ώρες ενώ από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς στο Σαρωνικό και στο λεκανοπέδιο γενικά ,ενώ στον Ευβοικό(μέχρι και την παράκτια βορειοανατολική Αττική) θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-13οC στα υπερβόρεια ηπειρωτικά πεδινά της ΒΑ Αττικής και θα φτάσει το μεσημέρι τους 27-28οC στα κεντρικά και γενικότερα στο εσωτερικού του λεκανοπεδίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου