Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Καλός ο καιρός την Δευτέρα+Tρίτη στον Διόνυσο

Πρόγνωση καιρού για το διήμερο  21-22/11/2011-Προοπτική:


Πολύ καλός θα είναι ο καιρός αύριο στην περιοχή με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις που μέσα στην ημέρα θα πυκνώνουν κατά διαστήματα .
Περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες και αυξημένη σχετικά υγρασία τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αλλά και για τις μεσημβρινές ώρες θα είναι αρκετή.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και όσον αφορά τις ελάχιστες αλλά και τις μέγιστες θερμοκρασίες και θα κυμανθεί από 4-5οC τις πρωινές ώρες και θα φτάσει τους 9-11οC.
Το κρύο θα παραμείνει τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αλλά το επόμενο διήμερο θα μαλακώσει λίγο ο καιρός και το βράδυ λόγω των ασθενών νοτιάδων.
Σιγά σιγά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα στραφούν από την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη σε νότιους που θα μεταφέρουν θερμότερες και πιο υγρές μάζες με αποτέλεσμα την περισσότερη θολούρα στην ατμόσφαιρα-περιορισμένη ορατότητα ενώ θα υπάρχει και συννεφιά κατά τόπους αρκετά πυκνή.Πιθανές ομίχλες το επόμενο διήμερο Τρίτη-Τετάρτη .Αυτό γιατί ο νοτιάς που θα διαρκέσει για λίγο πρόσκαιρα (καθώς από την Πέμπτη και μετά οι άνεμοι θα ξαναγυρίσουν  βόρειοι) θα σπάσει λίγο την χρόνια εμμονή των βοριάδων και θα ανεβούν σημαντικά έστω και πρόσκαιρα οι ελάχιστες θερμοκρασίες.Φυσικά θα ανέβει και η θερμοκρασία το μεσημέρι φτάνοντας το επόμενο διήμερο τους 11-13οC . Οι ελάχιστες θα ανέβουν 4-5 οC και ο καιρός θα μαλακώσει πρόσκαιρα μέχρι να ξαναμπούν οι βοριάδες όπου θα ξαναπέσει η θερμοκρασία.


Φθινοπωρινές εικόνες από Διόνυσο...... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου