Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 2/11/2011 στον Διόνυσο



Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός στον Διόνυσο ,καθώς θα επικρατήσει περισσότερο η ηλιοφάνεια παρά οι νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα πυκνώνουν κρύβοντας τον ήλιο ,και φυσικά χωρίς να δώσουν τίποτα το ιδιαίτερο.
Η ψύχρα όμως έως και το κρύο θα διατηρηθεί νωρίς το πρωί αλλά και την νύχτα με η θερμοκρασιακή αναστροφή να κάνει δυναμικά την εμφάνιση της ,τις νυχτερινές ώρες με την προϋπόθεση της ξαστεριάς.

Αναλυτικότερα:


Τετάρτη 2/11/2011:

Ο καιρός θα ξεκινήσει γενικά καλός στην περιοχή με αρκετή ηλιοφάνεια ,πολύ καλή διαύγεια και ορατότητα και κάποιες λίγες νεφώσεις νωρίς το πρωί .
Oι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.Από το απόγευμα και μετά θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-8οC και θα φτάσει τους 13-14οC.
Οι ελάχιστες θα σημειωθούν σε χαμηλότερα υψόμετρα με έμφαση στην Ρέα και γενικά σε υψόμετρα κάτω των 450m. λόγω της αναστροφής.
Σημείωση: Νωρίς το πρωί στις περιοχές Σταμάτας, Αμυγδαλέζας,Δροσιάς, Ροδόπολης και Αγίου Στεφάνου λόγω της θερμοκρασιακής αναστροφής από την ξαστεριά και την άπνοια η ελάχιστη ίσως πέσει και πιο χαμηλά 1-2οC σε ορισμένα σημεία.

Kαλό μήνα!

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου