Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

O Καιρός στον Διόνυσο και την Αττική την Μ.Παρασκευή 13/4/2012



Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα είναι ως εξής:

Μ.Παρασκευή:
Διόνυσος:
Ο καιρός θα ξεκινήσει το πρωί αρκετά καλός με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις.Ωστόσο προς το μεσημέρι οι νεφώσεις από τα δυτικά νοτιοδυτικά θα αρχίσουν να πυκνώνουν και το απόγευμα θα επικρατήσει νεφοκάλυψη. Αργά το απόγευμα και κυρίως τις πρώτες βραδινές ώρες θα αρχίσουν οι πρώτες ψιχάλες-ασθενείς τοπικές βροχές που γρήγορα θα αποκτήσουν σταθερό χαρακτήρα και πρόσκαιρα θα είναι μέτριας έντασης.
Εκτιμώμενη ώρα βροχής (7-9)μ.μ


Αττική:
Αρκετά καλός θα ξεκινήσει ο καιρός και εκεί με ηλιοφάνεια ,και λίγες αραιές νεφώσεις με την ινώδη γαλακτώδη όψη(cirrus).Γρήγορα προς το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα αρχίσουν να πυκνώνουν από τα νοτιοδυτικά τμήματα του νομού(Σαρωνικός) και μέχρι το απόγευμα θα έχουν πυκνώσει αρκετά.Αργά το απόγευμα προς το βράδυ θα αρχίσουν οι πρώτες ψιχάλες-τοπικές βροχές που μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχουν γενικευτεί σε όλο το λεκανοπέδιο. (Μικρή πιθανότητα καταιγίδας στο Σαρωνικό)
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι (2-3μποφόρ και πρόσκαιρα 4).

Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο φτάνοντας το μεσημέρι τους 18-20οC στα κεντρικά και νότια τμήματα της Αττικής ενώ στα βόρεια του νομού θα φτάσει τους 16-18οC.

Θα ακολουθήσει αναλυτική πρόγνωση αύριο για το Μ.Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα!
Μόνο στο http://dionysos-penteli-weather.blogspot.com/ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου