Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Λασποβροχή απόψε το βράδυ και αύριο το πρωί της Τετάρτης στον Διόνυσο.


Σιγά σιγά η Αφρική ετοιμάζεται να εισέλθει στον ελλαδικό χώρο...με αρκετή ποσότητα σκόνης,μουντό σκηνικό με νεφώσεις και βροχές με περιεκτικόητα σε άμμο.

Έτσι σήμερα παρά την ηλιοφάνεια ,σιγά σιγά θα έχουμε νεφώσεις που θα πυκνώνουν κατά διαστήματα μέχρι και αργά το απόγευμα .Μεταξύ απογευματινών και βραδινών ωρών οι νεφώσεις θα πυκνώσουν αρκετά και το βράδυ θα σημειωθούν πρώτα λασποψιχάλες και αργότερα λασποβροχές κατά διαστήματα και μέσα στην νύχτα.

Μουντός θα ξεκινήσει ο καιρός νωρίς το  πρωί με νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνές και κάποια διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ θα σημειώνονται νωρίς το πρωί (μετά τα μεσάνυχτα)και πάλι κάποιες βροχές ασθενείς κατά βάση. Μέσα στην ημέρα ήδη από τις πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα έχουν σταματήσει ενώ θα επικρατεί αρκετή θολούρα και σκόνη από την Αφρική ,ωστόσο θα υπάρχει ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές μέχρι το τέλος της ημέρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ

Η θερμοκρασία θα ανέβει σημαντικά το μεσημέρι φτάνοντας τους 19-20οC. Πρόσκαιρα και παραπάνω ενώ και το βράδυ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να πέσει σε μονοψήφιες τιμές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου