Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο καιρός στον Διόνυσο την Παρασκευή 20/4/2012


Με ηλιοφάνεια θα ξεκινήσει ο καιρός ,όχι τόσο καλή διαύγεια και ορατότητα όσο σήμερα ενώ και η ψύχρα το βράδυ θα αρχίσει να περιορίζεται.

Προς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα έχουμε κάποιες νεφώσεις που θα έχουν την τάση να πυκνώνουν κατά διαστήματα αρκετά.
Δε φαίνεται να αφήσουν κάτι αξιόλογο αυτές οι νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί στα 2-3 και τοπικά 4 μποφόρ ,ενώ προς το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 4-5 μποφόρ (πρόσκαιρα και 6 μποφόρ καθώς ο καταβάτης νοτιοδυτικός ενισχύεται τοπικά).
Από το μεσημέρι οι άνεμοι θα γίνουν πιο νότιας συνιστώσας από νοτιοδυτικοί στα 4-5 μποφόρ ενώ μέχρι αργά το βράδυ θα ξαναέχουμε ένα νότιο νοτιοδυτικό άνεμο πιο εξασθενημένο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-12οC και το μεσημέρι θα φτάσει τους 17-18οC στο Διόνυσο ενώ πρόσκαιρα στις υπόλοιπες πεδινές ηπειρωτικές περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής θα έχουμε και 18-19οC και πρόσκαιρα 20οC.  Στον Άγιο Πέτρο η θερμοκρασία το μεσημέρι θα είναι 1-2οC πιο χαμηλή ενώ και στην Νέα Μάκρη θα είναι 2-4οC πιο χαμηλά και γενικά σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής κοντά στην θάλασσα όπου θα επικρατεί η θαλάσσια αύρα θα είναι πιο χαμηλή η θερμοκρασία αλλά με πιο πολύ υγρασία σε σχέση με την ξηρή ζέστη στα πιο ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου