Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Aλλαγή του καιρού την Καθαρά Δευτέρα στον Διόνυσο..

Καθαρά Δευτέρα 27/2/2012:
Από την Άνοιξη στο χειμώνα ...

Ο καιρός θα ξεκινήσει μουντός με νεφώσεις και τοπικές βροχές αρχικά τις πρωινές ώρες. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι οι βροχές θα εντείνονται και θα είναι αξιόλογες .Το μεσημέρι θα σημειώνονται χιονοπτώσεις στην Πεντέλη κυρίως πάνω από τα 700-800μέτρα(750 κατά μ.ο.).Στο Διόνυσο θα σημειώνεται χιονόνερο μέχρι και αργά το μεσημέρι.Από το απόγευμα προς το βράδυ τα χιόνια θα κατηφορίσουν στα 600-700 μέτρα ενώ θα χιονίσει και στο Διόνυσο πάνω από τα 500-550 μέτρα . Αργά το βράδυ τα χιόνια θα κατέβουν και στα 400-450 μέτρα και πρόσκαιρα κατά διαστήματα θα είναι πυκνά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.Το πρωί όμως θα είναι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.



Tρίτη 28/2/2012:
Μέσα στην νύχτα θα έχουμε τοπικές χιονοπτώσεις στον Διόνυσο που φαίνεται να είναι σχετικά πυκνές κυρίως από τις 3 το ξημέρωμα και μετά μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.Από εκεί και μετά τα φαινόμενα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες θα σταματούν κατά διαστήματα ενώ θα εκδηλώνονται και ασθενείς χιονοπτώσεις.
Πιθανόν μέχρι και το απόγευμα ο καιρός να είναι πιο σπαστός με νεφώσεις αρκετά πυκνές και πολύ λίγα φαινόμενα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός την Τετάρτη όπου πιθανόν να έχουμε νέο γύρω χιονοπτώσεων που δεν αποκλείεται να είναι έντονες.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί και σταδιακά βόρειοι ελαφρώς βορειοδυτικοί .

Η θερμοκρασία από -1 με -2οC  μέχρι 0-2oC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου