Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Με καλό καιρό ξεκινάει η νέα εβδομάδα ,πρόσκαιρη αλλαγή την Τρίτη...





Καλοκαιρία και αύριο στον Διόνυσο με ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις μέσα στην ημέρα.
Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρξουν νεφώσεις θερμικής φύσεως(αναπτύξεις) που ίσως πυκνώνουν κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί στα 3-4 μποφόρ και θα προσφέρουν πολύ καλή διαύγεια και ορατότητα. Από το απόγευμα-βράδυ και μετά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ κάτι που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή την Τρίτη. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί αύριο από 7-9οC σε περιοχές όπως Άγιος Στέφανος,Αμυγδαλέζα, Σταμάτα,Ροδόπολη,Δροσιά,Άνοιξη τις πρώτες πρωινές ώρες και στους 10-12οC στο Διόνυσο-Άγιο Πέτρο. Το μεσημέρι θα φτάσει τους 17-18oC στα πιο ορεινά τμήματα και στον Διόνυσο-Άγιο Πέτρο και τους 18-20οC στις υπόλοιπες περιοχές.





Την Τρίτη θα έχουμε πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με κρύο νωρίς το πρωί ,μουντό καιρό και αρκετά πυκνή συννεφιά και χαμηλή νέφωση στα ψηλά της Πεντέλης. Είναι πιθανό να σημειωθούν ψιχάλες η ψιλόβροχο τις πρωινές ώρες καθώς και κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές στην βορειοανατολική Αττική σχεδόν στις περισσότερες περιοχές. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα αρχίσει να σπάει.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 και πρόσκαιρα ίσως και 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε σημαντική πρόσκαιρη πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου