Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο καιρός στον Διόνυσο την νέα εβδομάδα...



Βροχερό το σκηνικό την Τρίτη με νοτιάδες ,ενώ από την Τετάρτη πρόσκαιρη βελτίωση μέχρι το απόγευμα όπου μετά θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές ,ενώ το διήμερο Πέμπτη -Παρασκευή το σκηνικό του καιρού θα είναι χειμωνιάτικο με αρκετό κρύο,πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες.Πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις.



Σήμερα- Τρίτη φαίνεται να είναι μια βροχερή μέρα με τοπικές αξιόλογες βροχές αλλά θα υπάρχουν και διαλείμματα του καιρού που θα σταματάνε τα φαινόμενα αλλά θα υπάρχει συννεφιά

Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-9οC και θα φτάσει τους 10-11οC


Την Τετάρτη πιο ήπιος καιρός με ανοίγματα το πρώτο μισό της ημέρας,σταδιακά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές.
άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.
Η θερμοκρασία σε πτώση από το μεσημέρι-απόγευμα και μετά.


Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι σχετικά μουντός χειμωνιάτικος με νεφώσεις χιόνια στα γύρω ορεινά και στην Πεντέλη( ο καιρός θα εστιάζεται κυρίως γύρω από την Πάρνηθα-Βίλλια-Κάζα-Ιπποκράτειος Πολιτεία) -βορειοδυτικός καιρός. Στο Διόνυσο θα έχουμε χιονόνερο ίσως και χιόνι πρόσκαιρα όμως.
Την Παρασκευή νωρίς το πρωί (από αργά την νύχτα της Πέμπτης θα έχουμε πιθανές ασθενείς χιονοπτώσεις πάνω από τα 500 μέτρα) ενώ θα πασπαλιστεί και η Πεντέλη μέχρι χαμηλά.Σταδιακά μέσα στην ημέρα θα έχουμε τοπικά ασθενή φαινόμενα με τάση εξασθένισης.

Το άρθρο θα ανανεώνεται μέσα στην βδομάδα.......

Καιρικό διάγραμμα Διονύσου για αυτή τη βδομάδα ....


(πατήστε πάνω για μεγέθυνση)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου